Innovatiivinen kauneusklinikka

Jos kokemus, asiantuntemus ja näkyvät tulokset ovat sinulle tärkeitä kriteerejä, olemme juuri oikea valinta. Hoitola sijaitsee aivan Helsingin ytimessä Kalevankadulla. 

Vaativat toimenpiteet, kuten pistoshoidot ja kestopigmentoinnit ovat meille rutiinitoimenpiteitä. Käytössämme on alan uusimmat menetelmät ja teknologiat. 

Liity mukaan satojen tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon, anna itsellesi lupa voida paremmin.

Meiltä saat huippulaadukkaat ihonhoitotuotteet Bioline ja Toskani -merkeiltä.

Tutustu tuotteisiin:

”Erittäin tyytyväinen palveluun ja tulen varmasti takaisin. Kiitos vielä kerran!”

Maria

”Tasokas hoitola. Kattavat palvelut, hyvä sijainti ja aivan loistava palvelu!”

Katri

Tutustu meihin

Marja Vesikko

Marja Vesikko​

Kosmetologiyrittäjänä vuodesta 2007. Oma hoitola vuodesta 2009, jossa olen työskennellyt onnellisesti tähän päivään saakka. Ala kehittyy ja niin minäkin. Jatkuva kouluttautuminen tuo motivaatiota ja työ on mielenkiintoista. Tehokkaat kasvohoidot ja täyteaineet ovat lähellä sydäntä. 

Teen myös jalkahoidot, sokeroinnit, meikit, ripsien pidennykset ja kestopigmentoinnit. Ihot ovat erilaisia ja vuosien kokemuksella pystyn arvioimaan asiakkaan hoidon tarpeen analysoimalla juuri hänelle sopivan hoidon. Se mikä sopii kaverille, ei välttämättä sovi sinulle. Varaa ilmainen konsultaatioaika, mikäli jokin askarruttaa.

Innostuin aikuisiässä kestävyysurheilusta ja viiden vuoden aikana olen tehnyt neljä täyden matkan Ironman-kilpailua ja toistakymmentä puolimatkaa. Tätä ilosanomaa ja asennetta on ilo jakaa kaikille ikätovereilleni. Keski-iällä voi aloittaa liikkumisen ja siitä voi hyvinkin kehittyä tavoitteellista urheilua. Urheilu ja sen tuoma hyvä energia on vaan niin ihanaa. Olen inspiroinut monia ikäisiäni naisia toteuttamaan omia tavoitteita. Hyvinvointiala alkoi kiinnostaa enemmän ja opiskelin vuonna 2022 Spartan Academyssa Personal Traineriksi.

Liikunnan ja ravinnon merkitys hyvinvointiin ja terveyteen on valtava. Sen vuoksi laajennamme palveluitamme aikuisten naisten (50+) ruokavalio-ohjelmalla ja toiminnallisella liikuntavalmennuksella. Näitä palveluita voit hankkia itsellesi verkosta tai henkilökohtaisella valmennuksella.

Väittäisin, että olen Suomen kovakuntoisin 50 v. kosmetologi.

Tekemisiäni voit seurata instagramissa @perrymink

Svetlana Leino

Kauneusalalla vuodesta 2003. Olen kampaaja, maskeeraaja, ripsiteknikko, kynsiteknikko (olen osallistunut alan kilpailuihin), kestopigmentoija sekä minitatuoija. Olen käynyt lukuisia kynsiin ja pigmentointiin liittyviä kursseja. Seuraan intohimoisesti alaa ja alan uusia trendejä. Asiakkaani ovat todella tyytyväisiä työni jälkeen ja palaavat aina luokseni.

Rakastan piirtämistä ja maalaamista. Työstän töitäni lyijykynillä ja maalaan akryylimaalilla. Olen todella visuaalinen ja tarkka työssäni. Teen tällä hetkellä vain kynsiä eri tekniikoilla, pigmentointeja eri tekniikoilla sekä minitatuointeja.

Vaatimattomasti: Olen kaupungin paras kynsiteknikko ja kestopigmentoija

Töitäni voit seurata Instagramissa @slbeautylab

Svetlana Leino